Ren kvalitet. Innovativ design. Avancerad teknik. Upplev ren luft inomhus med Bionaire®.
Arv och milstolpar

Vi är stolta över vår 20 år långa erfarenhet av att göra miljön mer behaglig för människor på samma gång som vi tillhandahåller överlägsen stil, kvalitet och innovation. Vi inser att det är denna innovationsanda som har gjort oss till vad vi är idag och kommer att leda till större framgångar under det kommande millenniet. Här följer ett par exempel på de milstolpar som har format oss till vilka vi är idag.

1977- Bionaire® lanserar en produktlinje av luftrenare med joniserare för att förbättra luftkvaliteten inomhus i Montreal, Kanada. Just då var joniserare det senaste inom luftfiltreringsteknik som senare visade sig vara en språngbräda för Bionaire®-produkternas närvaro på marknaden inom området för luftrening och behaglig hemmiljö.

1983 - Bionaire® introducerar ultraljudsfuktare på den nordamerikanska marknaden och ökar på så sätt medvetenheten om varumärket Bionaire®, som blir den största distributören av luftfuktare på den tiden.

1989 - Bionaire® introducerar luftfuktare med varm ånga på den nordamerikanska marknaden.

1994 - Bionaire® lanserar den första kompletta produktlinjen av luftfuktare med avdunstande kall ånga, som är användarvänligt designade för konsumenterna.

1996- Bionaire®-produkterna expanderar ytterligare på marknaden för luftrenare genom att introducera en linje bestående av upp till 99,97 % HEPA-luftrenare.

1998 - Bionaire® utvecklar en linje av Ultra HEPA, eller ULPA, luftrenare som erbjuder den bästa luftfiltreringen som finns tillgänglig på marknaden för tillfället.

2000 - Bionaire® lanserar en ny linje av värmefläktar och en ny avancerad teknik inom värmekategorin, som förbättrar övergripande prestanda och design på samma gång som det gör dem till ledare inom förstklassig hemkomfort.

2001 - Bionaire®-produkter kompletterar utbudet för hemmiljön genom att skapa en ny linje av fläktar. Produktlinjen omfattar innovativ fläktbladsteknik som ger starkare luftflöde, på samma gång som de är tystare än andra fläktar med likvärdig luftflödesteknik.

2002- Galileo® Wireless Climate Center introduceras på utvalda värmefläktar och luftfuktare för att skapa ett nytt sätt att styra apparaterna och bevara en behaglig hemmiljö.

2003- Bionaire® lanserar avfuktaren BDQ24. Den första avfuktaren som producerats av Bionaire®.

2004 - Bionaire® lanseras i Europa.

2007 - Bionaire® lanseras i Latinamerika.

2008 - I mars 2008 lanseras Bionaire® i Indien.


© 2021 Sunbeam Products, Inc. bedriver verksamhet som Jarden Consumer Solutions. Med ensamrätt. Ett dotterbolag till Jarden Corporation.