Ren kvalitet. Innovativ design. Avancerad teknik. Upplev ren luft inomhus med Bionaire®.
Innovationer

Forskning och utveckling
Vårt forsknings- och utvecklingsteam är livsnerven i vårt företag. Dussintals ingenjörer, produktledare och testpersonal tillbringar tusentals timmar med att forska om och utveckla nya produkter. Det är dessa som är våra uppfinnare, våra innovatörer och våra drömmare.

Permanenta luftreningsfilter
Permanenta luftreningsfilter utklassar luftrenare utan filter och fläktar. De första i sitt slag att erbjuda HEPA-filtrering i ett permanent filter som aldrig* behöver bytas ut. Dammsug helt enkelt filtret var 3:e månad och njut av fördelen med effektiv HEPA-filtrering som fångar upp till 99,97 % av partiklar så små som 0,3-mikron från pollen, damm, mögelsporer och hudavlagringar från husdjur.

Permanenta luftfuktarfilter
Våra permanenta luftfuktarfilter använder speciella sammansatta material för att filtrera ut mineralavlagringar som påträffas i vattnet för att kunna tillföra ren, hälsosam fukt till ditt torra utrymme. Dessa filter är mycket lätta att rengöra för att ge dig kontinuerligt ren luft. Följ bara rengöringsinstruktionerna som medföljer för att inte behöva byta ut filtret, det sparar dig tid och pengar.

Safety Smart-värmare
Vår innovativa produktlinje av säkerhetsvärmare revolutionerar din uppfattning om bärbara elektriska värmare och säkerhet. Bionaire® säkerhetsvärmare innehåller det mest omfattande paket av säkerhetsfunktioner som finns att få. Det kombinerar patentsökta tekniker med den innovation som du blivit van att förvänta dig från alla Bionaire®-värmare.

Trådlöst klimatcenter
Sensorn i det trådlösa klimatsystemet övervakar konstant rumstemperaturen eller fuktighetsnivån i en luftfuktare eller luftkvalitetsnivån i en luftrenare. Radiofrekvensteknik skickar kontinuerliga signaler från den trådlösa sensorn till värmefläkten (eller luftfuktaren eller luftrenaren) för att bevara den inställda temperaturen (eller fuktighetsnivån eller luftkvaliteten) och kommunicerar tvärs över rummet, även via hinder.

Luftkvalitetssensor
Infraröda optiska sensorer används för att spåra små partiklar i luften, såsom pollen, damm och rök, och justerar automatiskt luftrenarens hastighet för att anpassa sig till luftförhållandena och tillhandahålla optimal filtrering. Den här modulen är multifunktionell och utrustad med en varningsklocka, luftkvalitetsindikator med lampa, programmerbar drift-/timerfunktion och ger dig möjlighet att fjärrstyra luftrenaren från andra sidan rummet.

Digitala kontroller
Du kan välja den värmetemperatur som passar dig. Du kan välja den fuktighetsnivå som är som mest lindrande för dig. Du kan välja den luftkvalitetsnivå som är som mest behaglig för dig. Enheten tar hand om resten. Den digitala kontrollpanelen på Bionaire® visar den inställning du väljer såväl som den aktuella situationen i rummet. Displayen med bakgrundsbelysning är enkel att läsa och nattlampsfunktionen ingår på många modeller.

Digital termostat
Ställ in den temperatur som är lämplig för ditt rum. Värmefläkten slås omväxlande av och på för att bevara din önskade temperatur, och värmer endast upp rummet enligt din specifikation. Som en extra funktion visas alltid den aktuella rumstemperaturen, även när värmefläkten är avstängd.

Digital hygrostat
Välj den fuktighetsnivå som är som mest behaglig för dig. Luftfuktaren slås omväxlande av och på för att bevara din önskade fuktighetsnivå. Den digitala hygrostaten kommer att visa aktuell luftfuktighet i rummet, även när luftfuktaren är avstängd. En påfyllningslampa anger när behållaren behöver fyllas på med vatten för att bevara optimal prestanda.

Filterindikatorer
Luftfuktare och luftrenare är utrustade med kontrollampor som anger behov av filterservice för att garantera högsta komfortnivå och prestanda. En liten lampa tänds som indikerar när det är dags att byta ut det existerande filtret. På sätt kan luftrenaren fungera på optimal effektivitetsnivå och tillhandahålla renast möjliga luft för dig att andas in.

Produktdesign
Bionaire® har förskaffat sig ett gott rykte genom fortsatta förbättringar inom design och teknik. Att utforska världen omkring oss, analysera hemtrender och utnyttja oändliga resurser för inspiration till design och teknik är endast några av de sätt vi använder oss av för att tillhandahålla högpresterande produkter som passar i din hemmiljö. Vi analyserar färgtrender som smälter in med rummets inredning för att se till att våra produkter kompletterar rummen i ditt hem utan att sticka ut för mycket. Vår industridesign beaktar andra föremåls linjer, struktur och material i ditt hem. Vi utvecklar kontrollpaneler som är lätta att läsa och enkla att använda, eftersom enkelhet är nyckeln till ett rofyllt liv hemma.

* Med ordinär skötsel.


© 2021 Sunbeam Products, Inc. bedriver verksamhet som Jarden Consumer Solutions. Med ensamrätt. Ett dotterbolag till Jarden Corporation.