Ren luft inomhus – vad betyder det för dig?
Svalt

Med fokus på detaljer erbjuder Bionaire®-fläktar exceptionell kvalitet, finesser och design. Fläktar från Bionaire® är tillverkade av högklassigt material som inkluderar glas och metall och är sedan färdigställda med eleganta ytor såsom borstad och antik nickel som gör att de passar bra in i din heminredning.

Bärbara fläktar skapar en uppfriskande fläkt där du behöver den och håller din familj sval och komfortabel under varma sommardagar, samtidigt som de hjälper till att kontrollera energikostnaderna under högsäsongen.

Så här väljer du: Inköpsguide för tornfläktar

Tornfläktar är smidiga, eleganta och utrymmessnåla och bland de populäraste typerna av bärbara fläktar. Här finns några saker att tänka på när du väljer en fläkt för ditt hem:

Höjd: Högre tornfläktar är bäst för att svalka ett helt rum. Mindre "minitorn" är utformade att användas på ett skrivbord eller bord.

Oscillation: De flesta modellerna täcker ett helt rum.

Timer: Många Bionaire®-fläktar har en automatisk avstängningstimer som gör att du kan ställa in fläkten så att den automatiskt stängs av inom 2-12 timmar.

Fjärrkontroll: Under de varmaste dagarna kan du bekvämt styra din fläkt från soffan. Vissa modeller har en inbyggd fjärrkontrollhållare samt en dold sladdförvaring.

Fläkthastighet: De flesta tornfläktarna från Bionaire® har tre hastighetsinställningar.


© 2021 Sunbeam Products, Inc. bedriver verksamhet som Jarden Consumer Solutions. Med ensamrätt. Ett dotterbolag till Jarden Corporation.