Ren luft inomhus – vad betyder det för dig?
Värme

Flyttbara el-element från Bionaire® är ett idealiskt sätt att värma upp utrymmen som inte är tillräckligt varma. Med många olika tekniker och storlekar är alla element idealiska som extra värmekälla för aktiva rum och mindre utrymmen. När du tillsätter energisnål extravärme kan du spara pengar genom att du vrida ner centralvärmen och fokusera värmen i de mest använda områdena i ditt hem.

Bionaire® element har många olika bekvämlighetsfunktioner och energisnål teknik och är ett smart val för att hålla ditt hem varmt och inbjudande under de kalla vintermånaderna.

Så här väljer du: En köpguide för flyttbara element och deras funktioner

Energisnål teknik: Den här tekniken gör att ditt element kan köras med en bråkdel av den vanliga energiförbrukningen. Dessa element växlar automatiskt mellan hög och låg wattförbrukning över ena fyratimmars period och värmer effektivt ditt utrymme samtidigt som det använder minimal mängd energi.

Display som ändrar färg: Den här temperaturkänsliga funktionen anger när elementets framsida är varmt genom att ändra färgen på gallrets färg.

Wattförbrukning (elkraft i watt): Maximal wattförbrukning för flyttbara el-element är upp till 3 000 watt i Europa och 1 500 i Latinamerika. Låga inställningar kan variera i wattförbrukning. Tillverkare marknadsför ofta element med lägre wattförbrukning som "energisnåla".

Oscillation: Element med oscillationsfunktion roterar elementets huvud för att sprida värmen jämnt i hela rummet.

Vändbar/svängbar bas: Den flyttbara basen gör att du manuellt kan justera elementet från sida till sida eller upp och ner för att rikta värmen på ett specifikt område.

Temperaturkontroll: En av de populäraste funktionerna på flyttbara el-element är termostaten som kan ställas in till en önskad temperatur. Elementet stängs automatiskt av när önskad temperatur har uppnåtts och roterar sedan tillbaka för att upprätthålla måltemperaturen.

Exklusiv, smart kontaktsensor: Smart kontaktsensor är en revolutionerande säkerhetsfunktion och är en osynlig infraröd sensor som skyddar det främre gallret från eventuella faror.

Fjärrkontroll: Vissa element erbjuder fjärrkontrollsfunktionalitet för att kontrollera olika funktioner på distans.

Tvättbart dammfilter: Vissa element inkluderar ett löstagbart filter på enhetens baksida, som kan avlägsnas och rengöras, vilket gör att damm inte kan komma in i elementet eller motorn.


© 2020 Sunbeam Products, Inc. bedriver verksamhet som Jarden Consumer Solutions. Med ensamrätt. Ett dotterbolag till Jarden Corporation.